Què és la Fundació Universitària Martí l’Humà

La FUMH és un centre Pilot de Suport a la Innovació vinculat a la UAB, que va néixer el 2003 amb la finalitat d’acostar la universitat a la societat a través d’una oferta formativa que en gran part és “a la carta”, de manera que són les persones, les empreses i les institucions les que proposen la formació que, segons el seu punt de vista, requereix la societat.A caldes de Montbui New Horizons n'és la seva seu.

Així doncs, des de bon començament la Fundació Universitària Martí l’Humà va apostar per un model d’universitat de proximitat amb una oferta formativa adaptada als requeriments de la societat, seguint el model de les universitats del nord d’Europa. Nosaltres hem sortit del campus i arribem al teixit social sense esperar que les persones s’acostin a la universitat. Per aquesta raó ja s’han format amb nosaltres prop de 10.000 alumnes i són més de sis-centes les empreses que ens demanen formació i assessorament. Treballem també per a les institucions i participem en projectes europeus a través de la Càtedra Jean Monnet de Dret Constitucional Europeu, que té la seva seu a la FUMH. 

 

 

Al nostre país, les empreses han vist tradicionalment les universitats com a institucions allunyades de les seves necessitats formatives que fan les seves ofertes acadèmiques  al marge del teixit productiu i de bona part de la societat. Nosaltres hem fet de la transferència del coneixement la nostra raó de ser i hem aconseguit que centenars d’organitzacions públiques i privades, majoritàriament del Vallès Oriental, vegin en la FUMH una referència per a la capacitació de les persones que hi treballen i un node de coneixement eminentment útil per als 14 municipis on avui desenvolupa les seves activitats de recerca, formació continuada i docència. Nosaltres no solucionem els problemes que tenen plantejats les diverses organitzacions. Els diagnostiquem, capacitem el seu personal per a resoldre’ls i els acompanyem fins que la solució ja és una realitat.

 


Estem al costat dels comerciants, per als quals hem aconseguit les beques necessàries, ajudant-los a innovar (el nostre programa 24x7 ha implicat als comerciants més innovadors de la Garriga i del Vallès Oriental). 

 

Per aquestes i altres raons col·laborem estretament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, que ens ha atorgat la consideració d’Agents de Col·locació, i amb l’Institut Català de Finances, del qual hem esdevingut Promotors Financers, i com a tals tenim com a finalitat facilitar crèdit a les empreses i als emprenedors amb projectes viables. Amb aquests, hem esdevingut també una organització de reenginyeria financera que els ajuda a donar viabilitat real a les seves idees de negoci a través de reformulacions mereixedores de crèdit.

 

Avui mantenim aliances estables amb organitzacions potents, com el Centre d’Innovació per a la Productivitat de Microsoft, i tenim convenis vigents amb la Universitat de Girona, la Universitat de Vic, l’Institut Químic de Sarrià i, molt especialment, amb la Universitat Autònoma de Barcelona, la nostra universitat de referència, la qual ens reconeix com a Centre Pilot de Suport a la Innovació.

 

El fet de ser la seu de la Càtedra Jean Monnet de Dret Constitucional Europeu ens posiciona en el marc de la Unió Europea i fa possible mantenir relacions amb universitats de tot el món amb moltes de les quals coorganitzem activitats acadèmiques. Des del mes de febrer de 2012, amb diverses universitats europees coorganitzem seminaris de dret internacional a través de videoconferències des de l’Aula Francesc Estabanell de la nostra seu al centre de Granollers que, a més, és també la seu de la càtedra del mateix nom dedicada a la recerca sobre “Ciutats Intel·ligents”.

Per a més informació :

 

http://www.fumh.cat/

Contacte

New Horizons
C/ Dr. Delger 7 1º
08140 Caldes de Montbui

 

 

Pot trucar-nos al següent número de telèfon:

 

938653521

 

Si ho desitja, també es pot posar en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte.

PROPERES ACTIVITATS AMB LA FUNDACIÓ MARTÍ L'HUMÀ: